Все, всё, обо всём!!

Объявление

Люди!!!!!!!!! ау!!!!!!))) где вы все????))) призываю всех пользователей этого форума к активным действиям!!!))) да, я понимаю, весна - время любви, поцелуев , гуляний)) гармоны хлещщщут)) плиззззззз!!! люди, го общаться, веселиться и высказывать свою точку зрения))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Все, всё, обо всём!! » Форумчане » Дневник форума

Дневник форума

Сообщений 51 страница 53 из 53

51

Z^^m написал(а):

A.ntiVirus
а что нить  сделал для того что бы аудитория появилась?ты хоть пальцем пошевелил?

У мяне свая праца і яна ніяк не звязана з гэтым форумам. Выбачайце. Як пазней казалі, я нават і не мадэратар. Гэта па-першае. Па-другое - я ніколі не лезу не ў свае справы, хай адміністрацыя займаецца сваімі, а я, як карыстальнік, буду тут выказвацца. А па-трэцяе мне ніхто не прапанаваў заняцца пошукам людзей.

0

52

НеВлюбись написал(а):

а вот ты, как я вижу, стал модером, так что одна из твоих новых обязанностей - приглашать сюда новых людей...

Зум, на самой справе, калі ты вызваўся выконваць сваю працу - выконвай яе... А калі не - лепш не забруджвай MySQL лішнімі байтамі ў тваей запісі.
На жаль, у большасці форумаў мадэратары - гэта людзі, якія не разумеюць, што мадэрацыя - гэта не прыгожы статус і не дадатковыя правы, а ТОЛЬКІ дадатковыя абавязкі.

0

53

КнОпОчКа  Спасибо)) :)

0

Вы здесь » Все, всё, обо всём!! » Форумчане » Дневник форума